FLI-LYTE 4

På lager

Price From:
Specialpris 649,00 DKK
Pris: 1.300,00 DKK

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Fli-lyte4 er efterfølgeren til Topo Athletic´s Fli-Lyte3 en perfekt neutral letvægtsko med moderat støtte, der giver en komfortabel, behagelig og mild response under løb samt den har den rette balance mellem følelsen af ”ground feeling” samt støtte. Fli-lyte4 er en super kombination mellem en minimalistisk og en traditionel løbesko, med en anelse mere støtte, uden at gå på kompromis med Topo Athletic´s principper om, at kroppen skal bevæge sig naturligt og man skal opnå et naturligt løb.

 

Den nye Fli-Lyte4 er blevet opgraderet med den nye ZipFoam™ som giver en mere behagelig følelse under løb samt holder pasformen i længere tid.

 

En ny og opdateret regenereret ”mesh” giver en endnu bedre holdbarhed og yderligere struktur, uden at gå på kompromis med vægten samt åndbarheden.

 

Den lave platform og det minimale drop fra hæl til tå giver et stabilt og fast løb. Det lette og sømløs stof omkring hæl og ankel, samt en utrolig åndbar overdel giver en behagelig og fri følelse. Som andre Topo Athletic løbesko er Fli-lyte4 designet med en bredere forfod, for bedre komfort og naturlig bevægelse af ens tær.

 

 

Yderligere information