TOPO ULTRAVENTURE 2

På lager

Price From:
Specialpris 499,00 DKK
Pris: 1.450,00 DKK

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Ultraventure2 er Topo Athletic´s nyeste trailsko. Denne trail sko er skabt og designet på baggrund af feedback fra en masse trail- og ultraløbere. Med en ”stack hight” på 30/25 mm, 5 mm drop, dens 3 lags multi-density EVA sål og TPU hælkappe opnår man et naturligt samt responsivt løb. Skoen er som skabt til de danske trails og med den aggresive Vibram ® XS Trek EVO ydersål opnår man den ultimative friktion og beskyttelse på alle typer af underlag også de tekniske trails.

Ultraventure2 er designet med en forbedret åndbar mesh der stadig giver en følelse af stabilitet. Yderligere er Ultraventure2 også udstyret med de unikke anordninger for fastgørelse af Topo ”gaiters”. Ultraventure2 har som noget nyt en Ortholite® indersål der giver ekstra komfort.

Rummelig forfod med masser af plads til at tæerne kan bevæge sig frit. Ultra lette materialer og en sømløs og åndbar konstruktion.

Vægt: 295 G (Mænd str. US9) – 235 G (Dame US7) EVO ydersål: 6 mm. Mellemsål: 19 mm. (Hæl) // 14 mm. (Forfod) Total “stach” højde: 30 MM X 25 mm. Drop 5 mm.